GRUND 2016 Gy.I.K.

 

Augusztus 8-án hajnalban próbáltam jelentkezni, de már nem működött a link. Mi a teendőm ebben az esetben?
Azért nem működik a link, mert a jelentkezési határidő augusztus 7-én éjfélkor lejárt, és a szoftver a határidő napján éjfélkor automatikusan lezárja a rendszert. Ez azt jelenti, hogy már nem tudunk több jelentkezést fogadni semmilyen más módon sem (telefon, e-mail stb.).

A helyszínen szeretném befizetni a részvételi díjamat. Erre is van lehetőségem?
Nem. A részvétel feltételei az előzetes regisztráció és a teljes részvételi díj átutalása a határidőig, azaz augusztus 7-ig. (Erről bővebbenITT olvashatsz.)

Ha csak beugranék egy napra, akkor ugye nem kell regisztrálnom?
Regisztrálni mindenkinek kell, aki a Diáktábor területén tartózkodik, és a GRUND-hoz tartozik. 

Erre azért van szükség, mert egyrészt a GRUND szervezésének költségei az összes táborozót – így a csak egy napra érkezőt is – érintik, másfelől a karszalag segítségével tudjuk kiszűrni, hogy ki az, aki nem tartozik a Táborhoz. (Részleteket ITT olvashatsz.)

Szállást és/vagy étkezést nem kérek. Akkor is kell regisztálnom?
Igen. Regisztráció (karszalag) nélkül nem tartózkodhat senki a GRUND-on.
Ha semmilyen szolgáltatást nem kérsz, de meglátogatnál minket (pl. szeretnél részt venni a péntek esti munkatársi búcsún), akkor is regisztrálj a jelentkezési felületen. A regisztrációs díj 1000 Ft, melyet átutalással vagy a helyszínen tudsz befizetni (a rendszer 0 Ft-ot ír majd fizetendő összegnek, de erről ne feledkezz meg!).

Ha mégsem jövök a táborba, át tudom ruházni a regisztrációmat?
Nem. A regisztráció nem átruházható. Mindenkinek személyesen, külön kell regisztrálnia. A lemondás feltételeit pedig ITT találod.

Kaphatok-e számlát a részvételemről?
A MEKDSZ számlát nem, csak nyugtát tud adni. A Diáktábor tud számlát adni azoknak, akik SZÉP kártyával fizetnek, viszont a számlát csak a SZÉP kártya tulajdonosának nevére tudják kiállítani. Ha szeretnél számlát a saját (vagyis a kártyabirtokos nevére), mindenképp jelezd amekdsziroda(kukac)gmail.com-on. (A SZÉP-kártyás fizetésről ITT olvashatsz.)

A szobák nem koedukáltak, de a házaspárommal szeretnék egy szobában lenni. Mit tegyek?
A szállás jellegéből adódóan (8-12 fős szobák) a házaspároknak sajnos nem tudjuk biztosítani a közös elhelyezést.

Szeretném hozni a gyerekemet is. Ez megodlható?
Bár nagyon szeretjük a MEKDSz-es babákat :), a szállás jellegéből adódóan (8-12 fős szobák) sajnos a családoknak sem tudjuk biztosítani a közös elhelyezést.

Még nem kaptam értesítést arról, hogy kapok-e támogatást. Mit tegyek?
Kérjük várj türelemmel, mindenkit értesíteni fogunk ímélben a jelentkezés lezárása után!


Ha további kérdésed van a GRUND-dal kapcsolatban, a választ először a honlaponkeresd, valószínűleg meg fogod találni! :) Ha mégsem, akkor írj amekdsziroda(kukac)gmail.com-ra.

Megértésedet kérjük, és köszönjük!