GRUND 2016 Pénzügyek

Normál jelentkezés: július 14. - augusztus 8.
Early bird kedvezményes jelentkezés július 3. - július 13-ig! 

Normál jelentkezés, teljes részvételi díj (szerda estétől vasárnap délutánig, teljes ellátással)38390 Ft (9600 Ft/nap)
Normál jelentkezés, diákkedvezménnyel: 30690 Ft (7680 Ft/nap)

A részvételi díj tartalmazza:
szállás 4 napra (2,3, 4 ágyas házakban, ágyneművel, minden házban külön zuhanyzó )
- étkezés 4 napra (az érkezés napján vacsorától a távozás napján ebédig)
- idegenforgalmi adó (ehhez van szükség a diákigazolvány / személyi igazolvány számára)
- regisztrációs díj (a tábor szervezési és technikai költségeinek fedezésére - pl. előadók teljes ellátása és útiköltsége, programfüzet és nyomtatás, egyéb szükséges eszközök)

Támogass egy fél diákot!
Kérlek, gondolj a nehezebb körülmények között élő diákokra – támogasd ¼ (7675 Ft), ½ (15845 Ft) vagy egy egész diák (30690 Ft) részvételét! Köszönjük! :)

Ha részvételi díjat és adományt is utalsz, kérünk, hogy a megjegyzésben ezt tüntesd fel! Pl. a részvételi díjad 30690 Ft, de 33.000 Ft-ot utalsz - ebben az esetben a megjegyzésbe ezt írd:
R: 30690, A: 2310. Köszönjük, hogy ezzel megkönnyíted az elszámolás körüli munkánkjat! :)

Fizetés SZÉP-kártyával:
Részvételi díjadat valamint adományodat a SZÉP-kártya bármely alszámlájáról tudod fizetni. Erről részleteket ITT olvashatsz.

A részvétel feltételei

Csak előzetes regisztrációval és a teljes részvételi díj átutalásával (+ helyszíni bejelentkezéssel) lehet részt venni a Grund programján.

Ha szeretnél részt venni a kiscsoportok munkájában, csak egész táborra (szerda estétől vasárnap délig) vagy hétvégére (péntek estétől vasárnap délig) tudsz bejelentkezni, a program jellegéből adódóan. Ezzel a korlátozással biztosítjuk a kiscsoportok dinamikáját, ill. a képzési program minőségét. Ebben az esetben figyelj, hogy műhelyválasztásnál "nyitott műhely"-re jelentkezz!

Ha semmilyen szolgáltatást nem kérsz, de meglátogatnál minket a szombati napon, akkor is regisztrálj a jelentkezési felületen. A regisztrációs díj 1000 Ft, melyet átutalással vagy a helyszínen tudsz befizetni. A felület továbbenged úgy is, ha nem foglalsz szállást ill. nem étkezel velünk. 

Ha mégsem jössz, kérlek, értesíts minket e-mailben! (A szállásfoglalásodat még vissza tudjuk mondani, így ez a költség nem terheli a MEKDSz-t.) Sajnos technikai okok miatt nincs lehetőség az összeg visszautalására

    Lekéstem?

Azok regisztrációját, akik nem utaltak részvételi díjat a határidőig (augusztus 8.), előzetes (e-mailes) figyelmeztetés után töröljük.