Cikkek

MEKDSZ Téli Tábor 2015. Tömegközlekedés

 

Köszönjük, hogy jeleztétek igényeteket a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

 

Szinte napról-napra változik a MÁV menetrend, pl. a Déli pályaudvarról jelen pillanatban nem indítanak semmilyen vonatot. Ezek Kelenföldről indulnak.
JAVASOLJUK, HOGY MIELŐTT ÚTNAK INDULTOK MINDENKÉPPEN NÉZZÉTEK MEG AZ AKTUÁLIS INFORMÁCIÓKAT!

A jelentkezettek létszáma, MÁV-val folytatott tárgyalás és a további tájékozódás alapján a szervezett utazás helyett jobbnak látjuk, ha inkább több utazási javaslatot ajánlunk figyelmetekbe és ti szabadon választotok ebből.

TömegközlekedesODAVISSZA small

MÁV INFORMÁCIÓK

A MÁV a tábor idejében a Budapest-Nagykanizsa viszonylatban csak részben közlekedik folyamatosan. Helyszínünkhöz, a Hotel Ezüstpart Siófokhoz legközelebbi vasút állomás Balatonszéplak felső (Ld. TÉRKÉP).
Siófokig változatlanul vannak vonatok onnan viszont VONATPÓTLÓ AUTÓBUSZOK viszik tovább az utasokat, többek között Balatonszéplak felsőre is.

 

TELEKOCSI

Illetve szeretnénk erősen figyelmetekbe ajánlani TELEKOCSI TÁBLÁZATUNKAT, ha valaki kocsival megy és van nála hely, vagy kocsit keres, akkor itt lehet önállóan szervezkedni!

TELEKOCSI TÁBLÁZAT


SIÓFOKI HELYI JÁRATOK

Siófok városközpont és a tábor közt közlekedő Kaposvolán helyi járat az autóbusz-állomásról indul mely a vasútállomás mellett van. A tábor helyszíne a Fáy András utcai megálló közvetlen közelében található. A jegy 200 Ft, amit  a buszon kell megvenni.

KAPOSVOLÁN MENETREND