Cikkek

Jelentkezés - Grund 2015. augusztus 26-30.

Szeretettel várunk mindenkit (kor- és felekezeti határok nélkül) az évkezdő táborunkba, a GRUND-ra!

A jelentkezési határidő augusztus 10-én lezárult. 

Ha kérdésed van, írj a mekdsziroda(kukac)gmail.com-ra!


Early bird kedvezményes jelentkezés július 3. - július 13-ig!
Normál jelentkezés: július 14. - augusztus 7.


A részvétel feltételei

Csak előzetes regisztrációval és a teljes részvételi díj átutalásával (+ helyszíni bejelentkezéssel) lehet részt venni a Grund programján.

Ha szeretnél részt venni a kiscsoportok munkájában, csak egész táborra (szerda estétől vasárnap délig) vagy hétvégére (péntek estétől vasárnap délig) tudsz bejelentkezni, a program jellegéből adódóan. Ezzel a korlátozással biztosítjuk a kiscsoportok dinamikáját, ill. a képzési program minőségét. Ebben az esetben figyelj, hogy műhelyválasztásnál "nyitott műhely"-re jelentkezz!

Ha valamilyen oknál fogva mégis a tábor egy részére tudnál csak bejelentkezni, ezt is megteheted, de ebben az esetben vedd figyelmbe, hogy az árak magasabbak lesznek (a regisztrációs felület kikalkulálja neked), és nem tudsz bekapcsolódni a kiscsoportok munkájába. "Nyitott műhely"-re ebben az esetben is jelentkezhetsz.

Ha semmilyen szolgáltatást nem kérsz, de meglátogatnál minket (pl. szeretnél részt venni a péntek esti munkatársi búcsún), akkor is regisztrálj a jelentkezési felületen. A regisztrációs díj 1000 Ft, melyet átutalással vagy a helyszínen tudsz befizetni (a rendszer 0 Ft-ot ír majd fizetendő összegnek, de erről ne feledkezz meg!). A felület továbbenged úgy is, ha nem foglalsz szállást ill. nem étkezel velünk. A műhelyek közül az "Egyik műhelyen sem veszek részt" lehetőséget válaszd.

Ha mégsem jössz, kérlek, értesíts minket e-mailben! (A szállásfoglalásodat még vissza tudjuk mondani, így ez a költség nem terheli a MEKDSz-t.) Amennyiben augusztus 21-ig jelzel nekünk a mekdsziroda(kukac)gmail.com címen, visszaadjuk a befizetett részvételi díjad 90%-át. Sajnos ezután nincs lehetőség az összeg visszautalására.

Lekéstem?

Azok regisztrációját, akik nem utaltak részvételi díjat a határidőig (augusztus 7.), előzetes (e-mailes) figyelmeztetés után töröljük.

 

Program - Műhelyek - JELENTKEZÉS - Gyakran Ismételt Kérdések - Regisztráció, határidők

Pénzügyek - SZÉP kártya - Helyszín - Mit hozzak magammal? - Facebook