Cikkek

SZÉP kártya

SZÉP-kártya bármely alszámlájáról lehet fizetni a részvételi díjat és az adományt is.

SZÉP-kártyás előrefizetés (hasonló kicsit az átutaláshoz): Bármely SZÉP-kártya tulajdonos kifizetheti a részvételi díja teljes összegét, vagy akár valaki másét is (például a szüleid előre kifizethetik a kártyájukkal a te részvételedet). Ebben az esetben a következő lépésekre van szükség:

1.  OTP SZÉP-kártya esetén
a ) A kártyabirtokosnak regisztrálnia kell a www.otpszepkartya.hu oldalon.
b) A munkavállalóknak fenntartott oldalon bejelentkezés után a „Előlegfizetés” menüpontban kezdeményezni lehet az előrefizetést.
c) Az elfogadóhelyek közül kiválasztani a Hotel Ezüstpart-ot (Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.).
d) A megjegyzésbe beírni: Szeniorhétvége + résztvevő neve
e) A kártyás fizetés oldalon nincs szükség CVC-kódra!

2. MKB SZÉP-kártya esetén
a) Elküldeni a mekdsziroda(kukac)gmail.com-ra ÉSszg.szabo.geza(kukac)gmail.com-ra a kártyabirtokos nevét és 5 jegyű azonosítószámát. Ezek alapján a Hotel kezdeményezi az előrefizetést. Megjegyzésként az e-mailben kérjük azt is, hogy Szeniorhétvége és a résztvevő nevét, akinek a javára a befizetés történik.
b) A kártyabirtokosnak regisztrálnia kell a
www.mkbszepkartya.hu oldalon.
c) A munkaválallóknak fenntartott oldalra bejelentkezve a kártyabirtokos az „Előrefizetés SZÉP-kártyával” menüpont alatt tudja jóváhagyni a tranzakciót.

3. OTP vagy MKB SZÉP-kártya esetén, ha a kártyabirtokos nincs regisztrálva az adott bank SZÉP-kártyás weboldalán, vagy nincs rá mód, hogy regisztráljon, akkor a Hotel is tudja kezdeményezni az előrefizetést, és a fizetési bizonylatot utólag továbbítja a kártyabirtokosnak. Ehhez e-mailben küldd el a mekdsziroda(kukac)gmail.com-ra ÉSszg.szabo.geza(kukac)gmail.com-ra az alábbi adatokat:

-Szeniorhétvége, résztvevő neve
- kártyaszám (16 karakter)
- kártyán szereplő név
- kártyazseb (szállás, vendéglátás, szabadidő)
- fizetendő összeg
- kártya lejárati dátuma (MKB szép kártyánál nem kell)

4. K&H SZÉP-kártya esetén javasolt a helyszíni kártyás fizetés. Ha mégis mindenképpen előrefizetést szeretnél, akkor tudod kezdeményezni telefonon a fizetést a K&H TeleCenter telefonszámán:
(06 1/20/30/70) 335 3355 -  7. menüpont
A K&H SZÉP- kártyánál a hotel kereskedői azonosítója: 84008722, adószáma: 14444960-2-41. Ebben az esetben, kérünk, mindenképpen jelezd a mekdsziroda(kukac)gmail.com  ÉS a szg.szabo.geza(kukac)gmail.com e-mail címen, hogy a fizetés telefonon történt, mert a K&H-tól név nélkül kapjuk az értesítést és így nem tudjuk beazonosítani. Az e-mailben mindenképpen szerepeljen, hogy Szeniorhétvége és a résztvevő neve, akinek a javára a befizetés történik.

 

Minden esetben a Hotel Ezüstpart-ot kell kiválasztani az elfogadóhelyek közül.
A megjegyzésbe be kell írni hogy Szeniorhétvége és a résztvevő nevét.
Ha esetleg nem tudtok megjegyzést írni, akkor írjatok a mekdsziroda(kukac)gmail.com-ra ÉS a szg.szabo.geza(kukac)gmail.com-ra.


Gondolatébresztő|Jelentkezés|SZÉP kártya|Helyszín|Házirend|Gy.I.K.|Szemináriumok|Gyermekes családoknak