Cikkek

Gy.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

Gy.I.K.

Január 21-én hajnalban próbáltam jelentkezni, de már nem működött a link. Mi a teendőm ebben az esetben?
Azért nem működik a link, mert a jelentkezési határidő január 16-án éjfélkor lejárt, és a szoftver a határidő napján éjfélkor automatikusan lezárja a rendszert. Ez azt jelenti, hogy már nem tudunk több jelentkezést fogadni semmilyen más módon sem (telefon, e-mail stb.).

Ha csak beugranék egy napra, akkor ugye nem kell regisztrálnom?
Regisztrálni mindenkinek kell, aki a Tábor területén tartózkodik, és a táborhoz tartozik.

Erre azért van szükség, mert egyrészt a Tábor szervezésének költségei az összes táborozót – így a csak egy napra érkezőt is – érintik, másfelől a karszalag segítségével tudjuk kiszűrni, hogy ki az, aki nem tartozik a Táborhoz. 

Szállást és/vagy étkezést nem kérek. Akkor is kell regisztálnom?
      Igen. Regisztráció (karszalag) nélkül nem tartózkodhat senki a Táborban.

Ha mégsem jövök a táborba, át tudom ruházni a regisztrációmat?
Nem. A regisztráció nem átruházható. Mindenkinek személyesen, külön kell regisztrálnia. A lemondás feltételeit pedig itt találod.

Ha csak a közgyűlésre szeretnék menni, akkor mi a teendőm?
Természetesen a közgyűlés mindenki számára nyitott, de regisztrációra itt is szükség van és itt is érvényes a január 20. éjféli határidő. A kizárólag a közgyűlésre érkező MEKDSZ-tagokat nem kötelezi a regisztrációs díj (ők csak a közgyűlés végéig maradnak). A közgyűlés a Téli Tábor szombati napján 14.00 és 16.00 óra között van. Kérünk, ha jössz a közgyűlésre, igyekezz 12.30-13.00 óra között megérkezni a regisztációhoz (hogy a tagdíjbefizetések és –ellenőrzések után időben el tudjuk kezdeni a közgyűlést).


A közgyűlésre belátogatókat is kérjük, hogy jelentkezzenek, és a helyszínen regisztráljanak!

Ha csak a szombati napra szeretnék menni, akkor mi a teendőm?
Akkor is szükség van regisztrációra január 20-ig és a részvételi díj egységesen 1000 Ft. Lehetőség van ebédet vagy vacsorát is rendelni, ez +1500 Ft. A szombati nap programját megtaláljátok a részletes programleírásban.

A szombati napra belátogatókat is kérjük, hogy jelentkezzenek, és a helyszínen regisztráljanak!

Kaphatok-e számlát a részvételemről?
A MEKDSZ számlát nem, csak nyugtát tud adni. A hotel tud számlát adni azoknak, akik SZÉP kártyával fizetnek, viszont a számlát csak a SZÉP kártya tulajdonosának nevére tudják kiállítani. Ha szeretnél számlát, mindenképp jelezd a mekdsziroda(kukac)gmail.com-on.

A szobák nem koedukáltak, de a házaspárommal szeretnék egy szobában lenni. Mit tegyek?
Jelezd a regisztrációs felületen a megjegyzésben, hogy ki a házastársad, és hogy vele szeretnél egy szobában lenni. A többit bízd ránk :)
 

Szeretném hozni a gyerekemet is. Mit tegyek?
Jelezd a jelentkezési felületen a megjegyzésben a gyerekek számát és életkorát. Ezzel kapcsolatban a jelentkezés lezárása után felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Még nem kaptam értesítést arról, hogy kapok-e támogatást. Mit tegyek?
Kérjük várj türelemmel, mindenkit értesíteni fogunk ímélben a jelentkezés lezárása után.


Aki figyelmetlenségből, vagy körülményeiből adódóan lemaradt a regisztrációról, és a közgyűlés sem ad lehetőséget a megjelenésére, valóban hiányozni fog.


Megértéseteket kérjük, és köszönjük.

 

Üdvözlettel:
a MEKDSZ munkatársai

Gondolatébresztő|Jelentkezés|Utalvány|SZÉP kártya|Helyszínnel kapcsolatos információk|Házirend|Gy.I.K.|Szemináriumok|Gyermekes családoknak