Szenior Hétvége 2016

fbflyer honlapra

Elindult a jelentkezés! Végső jelentkezési határidő: május 18. 12:00

Még szerda délig lehet jelentkezni!

Legnagyobb örömünkre már csaknem 80 fő jelentkezett a szenior hétvégére! Nagycenktől Nagyvarsányig, Pécstől Miskolcig az ország számos pontjáról fogtok érkezni Balatonszárszóra.

Mivel a jelentkezési határidő idén a hosszú hétvégére esett, és még van néhány helyünk az ifjúsági szálláson (faházakban), ezért úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt május 18. szerda déli 12 óráig! Kérünk, ha szállást és étkezést szeretnél, eddig a határidőig már feltétlenül jelentkezz! Ugyanígy a szerdáig elindított előleg-utalásokat fogjuk tudni figyelembe venni, kérlek, erre is figyeljetek!

Szerda dél után már csak arra lesz lehetőség, hogy a helyszínen szombati napijegyet vegyél, és a szombati napra belátogass!

Nagyon köszönjük a hatalmas érdeklődést, és reméljük, senki sem marad le, aki szeretne jönni!

 

Hogyan lehet felnőtt keresztényként élni a hitet? Isten gyermekeként élni azt jelenti-e, hogy lelkileg is gyerek maradok? Mit jelent hitben felnőni?
Mi az, amit mégis őriznünk kell a gyermeki létből? Hogyan találhatom meg a helyemet Isten egyházában, a gyülekezetben és ebben a világban, amely felé a küldetésem/küldetésünk szól? Mire vagyok jó?
Megtértem – és utána mi van? Élethosszig tartó megszentelődés, megújulás-de hogyan?

Különböző életkorú embereknek mást jelent a hit?

Befogadni vs.adni?
Felelősség - én mit tehetek azért, hogy ne ragadjak be egy szintre?
Ha téged is foglalkoztatnak a fenti kérdések, várunk szeretettel az SDG Hotelbe, Balatonszárszóra a MEKDSZ Szenior Hétvégére!

További információk:

Kövesd a facebook eseményt!

Program

Szemináriumok

A főelőadóról - interjú Lovas András

Helyszín

Árak

Gyerekszolgálat

Gyakori kérdések

 

JELENTKEZÉS